Mărirea şi decăderea lui Mircea Rusu. Ce a ajuns să facă primarul-cântăreţ acum!

Mărirea şi decăderea lui Mircea Rusu. Ce a ajuns să facă primarul-cântăreţ acum!
Mărirea şi decăderea lui Mircea Rusu. Ce a ajuns să facă primarul-cântăreţ acum!
Autor:

Trimis în judecată de DNA Mureş, în urmă cu un an, Mircea Rus, primarul comunei Band, cunoscut în lumea muzicală ca Mircea Rusu, este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată, uz de fals în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.
Mai exact, în perioada 2009-2012, cântăreţul de muzică folk ar fi acceptat, împreună cu viceprimarul din Band, să plătească unei firme de construcţii din Iaşi sume cu mult mai mari decât ar fi trebuit pentru lucrările prestate. În total, oamenii legii au stabilit că prejudiciul s-ar ridica la 2.252.868 de lei.
În încercarea de a recupera din această sumă, anchetatorii au pus sechestru pe mai multe clădiri ale firmei, însă, mai nou, edilul încearcă să facă acelaşi lucru. Recent, autorul imnului de campanie al PDL – “Omul bun şi pomul copt” – le-a trimis magistraţilor ieşeni o cerere prin care solicită aprobarea executării silite a firmei respective, scrie Libertatea
Mircea Rusu cere ca reprezentanţii companiei să returneze comunei Band exact suma pe care procurorii au stabilit-o ca prejudiciu. Probabil, artistul speră că dacă va reuşi să pună la loc banii din buget ar putea beneficia de clemenţa judecătorilor şi ar putea cere o pedeapsă mai mică sau, de ce nu, o achitare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • un arrogant un nimic de om. batea pe la usile trupelor de rock si era luat de mila sa cinte. azi nu mai stie de nimeni si este cel mai „drept” dinrtre drepti. Repet o secatura. Narcisa SUCIU ar avea multe de spus. La puscarie nea gutuie!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X