Incredibil! Mario Iorgulescu, fiul celebrului Gino Iorgulescu, care recent a provocat moartea unui tânăr nevinovat în urma unui grav accident rutier, a ținut ascuns un secret, însă totul a ieșit la iveală acum.

Presa din România scrie că Mario Iorgulescu și Daniela Crudu s-au iubit, însă cei doi amorezi și-au ținut relația departe de ochii lumii. Din păcate, relația lor nu a durat foarte mult.

În urmă cu aproximativ trei ani, vedeta TV a format un cuplu cu Mario Iorgulescu, iar relația lor părea foarte serioasă, pentru că tânărul și-a dorit să-și prezinte iubita tatălui său..

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Povestea lor de dragoste s-a derulat în mare taină, însă nu s-au ferit să facă publice poze în care apăreau împreună în diferite restaurante sau cluburi. Potrivit unor surse, fiul Ligii Profesioniste de Fotbal avea planuri mărețe cu fosta asistentă TV, însă, povestea lor de dragoste s-a stins după doar câteva săptămâni, fără prea multe explicații, relatează cancan.ro.