Fosta prezentatoare de la postul Realitatea TV, rebrenduit de curând Realitatea Plus, a transmis un mesaj legat de plecarea sa din presă.

Așa cum se știe, Marinela Mititelu a devenit consilier de comunicare al prim-vicepremierului Raluca Turcan.

În spațiul public au apărut deja o serie de comentarii, unele critice, la adresa acestei schimbări în viața profesională a prezentatoarei de știri.

Ca atare, Marinela Mititelu a scris un amplu mesaj pe propria pagină de socializare, după cum arată portalul www.dc.news.ro.

“După 20 de ani de presă, am simțit nevoia să iau o pauză și să schimb perspectiva. Voi coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan.

Citește și: Comunicarea. Mihai Morar: "Ăsta ar trebui să fie testul fiecărui om"

Nu voi face politică, nu am și nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred că mă pricep.

Voi lucra zi de zi în clădirea în fața căreia am protestat iernile și verile trecute.

Și eu vreau un guvern schimbat din temelii, în ciuda scrâșnetelor unui sistem anchilozat și refractar la schimbare.

Sunt onorată de încrederea care mi-a fost acordată. Am găsit aici o echipă entuziastă și dornică să facă lucrurile bine.

Mă bucur că am adunat până acum atât de mulți prieteni de mare calitate umană și profesională. Le mulțumesc pentru gândurile bune!

Le țin pumnii colegilor mei de la Realitatea Plus! Noul proiect va crește, să fie convinși de asta”, a scris Marinela Mititelu.