}

Marinela Chelaru este foc si para! Gestul lui Dan Negru a scos-o din sarite: „Bai fratilor, v-ati tampit la cap?”

Marinela Chelaru este foc si para! Gestul lui Dan Negru a scos-o din sarite: „Bai fratilor, v-ati tampit la cap?”
Marinela Chelaru este foc si para! Gestul lui Dan Negru a scos-o din sarite: "Bai fratilor, v-ati tampit la cap?"

Marina Chelaru este foc si para! Gestul lui Dan Negru a scos-o din sarite: „Bai fratilor, v-ati tampit la cap?”

Dupa ce Dan Negru nu s-a aratat revoltat in urma aparitiei unei stiri false potrivit careia ar fi murit, Marina Chelaru s-a enervat la culme si a criticat dur reactia prezentatorului TV.

„Şi mai sunt revoltată. Ce zice Dan Negru. Că şi despre el s-s scris că a murit şi că este o normalitate. Băi fraţilor, v-aţi tâmpit la cap? Deci nu se poate. Cum să scrie că este o normalitate. Mă ia el de la 1900 toamna”, a spus Marinela Chelaru la Antena Stars.

„Ea a doua oară când mă omoară. I-am înjurat, dar după mi-a părut rău. Nu vreau să fiu rea. Mă sună o duduie de la un ziar şi îmi zice cum vă mai simţiţi. Îi zic mă simt aşa şi aşa, ca după operaţia pe inimă. Scria pe burtieră Marinela Chelaru a murit. M-a sunat o prietenă. Tremura toată. Zic, bă frate, am sunat la publicaţia respectivă. A pus capac. Nu mai scrieţi, băi fraţilor. Potoliţi-vă”, a adaugat Marinela Chelaru.

Informatia conform careia Dan Negru ar fi murit intr-un accident a creat haos in mediul virtual, insa prezentatorul a avut o reactie prompta si nu a parut deloc deranjat de situatia in care a fost pus.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Cine-i asta „foc si para”? Cine a auzit de ea (ca si de mine, si ca si de alti 18 milioane) ca traieste pe acest Pamant, si cine e interesat ca s-a scris in presa ca a murit? Mai iesiti din cercul vostru stramt, ca populatia are lucruri mai importante de facut decat sa citeasca prostiile scrise de voi, absolventi de „Haret”, sau alertele de „cod rosu” meteo ce se manifesta doar pe hirtiile sau pe ecranele voastre.

  • Ești prost dacă gândești așa!!nu are importanță cine este,în aceeași situație puteai fi chiar tu dar are o familie,părinți bătrâni,prieteni,cum s-au simțit ei când au citit o astfel de știre tâmpită??iar această persoană este o cunoscută și foarte bună actriță dar se vede că nici nu știi unde este un teatru dar să mai vezi un spectacol!!Trist!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X