evzmonden.ro Web analytics

Marina Almășan, despre marea transformare. Ce secrete ascunde intervenția eroică într-un atac terorist: „Le demonstrăm cârcotaşilor că…”

Marina Almășan, despre marea transformare. Ce secrete ascunde intervenția eroică într-un atac terorist: „Le demonstrăm cârcotaşilor că…”
Marina Almășan, despre marea transformare. Ce secrete ascunde intervenția eroică într-un atac terorist: „Le demonstrăm cârcotaşilor că...”

Marina Almăşan transformă „FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10”, emisiunea TVR 2 ajunsă la cel de-al şaselea sezon, în locul de întâlnire al faptelor bune. Din 6 octombrie, emisiunea va fi “avansată în grad”.

“FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10” se va transmite în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, iar invitaţii Marinei Almăşan vor fi oamenii care au făcut lucruri memorabile, vedete, sau nu. Ei vor vorbi despre performanțe lor, dar şi despre poveştile din spatele momentelor în care s-au făcut remarcaţi. Printre eroii primei editii se vor număra Mihai Pazel Anton, un tânăr recordman în donările de sânge, care a salvat viața a sute de români, dar şi campioana noastră de Aur – Ana Maria Brânză, care își va lansa cartea pentru copii. Cu siguranţă îl  vom aplauda pe „eroul cu făcăleț” de la Londra, Florin Morariu, românul care urmează să fie decorat curând de Regina Angliei pentru intervenția eroică într-un atac terorist, dar şi pe Ovidiu Ionescu, campionul nostru european la tenis de masă.

“Vrem să le demonstrăm cârcotaşilor că în țara asta mai există și români de nota 10, nu doar cocalari, pitipoance, politicieni corupți și afaceriști penali. Emisiunea noastră va fi un balon de oxigen pentru cei care au încetat să mai creadă în valorile acestei țări, un regal al faptelor frumoase și al oamenilor de excepție, fie ei cunoscuți sau iluștri anonimi”, spune Marina Almăşan.
Din emisiune nu vor lipsi nici momentele artistice, iar alături de band-ul Andrei Tudor ne vom bucura de artişti îndrăgiţi.
Invitatii de sâmbătă sunt: Ana Maria Popescu – campioană la scrimă, Marcel Pavel, Doina Gosa – Dir. centru transfuzii Bucuresti, Mihai Pazel Anton – donator record, Iolanda Popescu – coregraf, Ana Carola Marin – scriitoare, Ovidiu Ionescu – campion la tenis de masă, prin Skype, Ansamblul Rapsodia Carpaţilor şi Florin Morariu, “eroul cu făcăleţ” din atentatul de la Londra.

Din 6 octombrie, telespectatorii TVR 2 sunt aşteptaţi în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, pentru a cunoaşte români extraordinari.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X