Marina Almășan, AFIRMATIE TULBURATOARE! După bătălia pierdută de Adriana Bahmuțeanu  în războiul pe care îl duce de câțiva ani cu fostul ei soț, Silviu Prigoană, pentru custodia celor doi copii ai lor, Marina Almășan a comentat pe larg acest subiect.

Marina Almășan, AFIRMAȚIE TULBURĂTOARE! Asist, de ani buni, la spălatul televizat al rufelor fostei familii

„Asist, de ani buni, la spălatul televizat al rufelor fostei familii – Bahmuțeanu-Prigoană. Știu deja pe dinafară ce așternuturi au, din ce țesături și în ce culor , știu pe dinafară ce pete a așezat viața pe ele și ce înălbitori și arome de balsam preferă. Îi cunosc pe amândoi de secole și niciunul dintre ei nu mi-este antipatic. Ba, aș spune, fiecare, luat separat, e un om de ispravă, bun în meseria lui, simpatic, colorat în limbaj – și cu asta am numit calitatea principală a unui invitat, în televiziunile Prezentului. De aceea, suișurile și coborâșurile cuplului m-au făcut mai atentă decât în alte cazuri . Și firesc, atunci când îi cunoști personal pe protagoniști, nu pot să te lase rece dramele lor…”, a scris vedeta pe femeide10.ro.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

În tot acest război, cei doi copii ai fostului cuplu Prigoană-Bahmuțeanu „au devenit spectatorii unui serial de aventuri”, iar Marina Almășan este de părere că Maximus și Eduard vor rămâne marcați pe vecie de duelul verbal dintre cei doi.

„Cei doi copii ai cuplului au devenit, iată, fără voia lor, nu numai subiecții unui serial de aventuri, ci mai ales ai unei copilării pe care nu o doresc niciunui copil… …Spectatori ai unor lupte interminabile între cei ce le-au dat viață, marcați pe vecie de duelul verbal dintre cei doi -amândoi buni oratori, cu un colorat bagaj de cuvinte și cu un spirit belicos ce le curge, ca un fluid, prin vene – micuții cuplului Adriana–Silviu vor fi mâine niște adulți marcați pe viață, doldora de probleme, pentru care nu vor conteni să-i judece pe înșiși cei ce i-au adus pe lume. Și tot mâine-poimâine, când viitorii bărbați vor avea, poate, momente speciale în viețile lor, va apărea, ca din neant, un „binevoitor”, care le va pune sub nas, când le va fi lumea mai dragă, înregistrări de demult, cu frânturi din penibilele războaie ale căror miză au fost, cand erau mici.

De zeci de ori am tot vrut să pun mâna pe telefon și să-i sun, când pe Adriana, când pe Silviu (v-am spus, am o relație bună cu fiecare din ei) pentru a-i ruga să pună stavilă acestui măcel absurd, dar mai ales expunerii sale în spațiul public. N-am făcut-o. Poate din lașitate, poate ascultând atenționările celor din jur – „Nu te băga, nu e treaba ta!”. Am lăcrimat însă solidar, aflând că Adrianei i-au fost luați copiii, chiar dacă destui mi-au sărit în cap, încercând să mi-o prezinte ca pe o mamă denaturată. Cred însă, cu tărie, că locul oricărui copil din lumea asta este lânga mama sa.

În rest, ascult, la fel ca voi toți, halucinantele acuzații reciproce în care se duelează cei doi, scindându-ne și pe noi în tabere adverse, care țin când cu unul, când cu celălalt dintre beligeranți.

Și în tot acest timp, arătați cu degetul de cei din jur, doi copii nevinovați, făcuți probabil în glumă și transformați de părinții lor în obiecte de dispută televizată, se îndreaptă poticnit spre viitorul lor incert, așezat sub semnul unui start înecat în nefericire”, a mai scris Marina Almășan.