Marina Almasan a cedat si a spus adevarul! Dezvaluiri explozive din interiorul TVR-ului: „Tremuram ca niste piftii ordinare! Mi-e sila”

Marina Almasan a cedat si a spus adevarul! Dezvaluiri explozive din interiorul TVR-ului: „Tremuram ca niste piftii ordinare! Mi-e sila”
Marina Almasan a cedat si a spus adevarul! Dezvaluiri explozive din interiorul TVR-ului: "Tremuram ca niste piftii ordinare! Mi-e sila"

Marina Almasan a cedat si a spus adevarul! Dezvaluiri explozive din interiorul TVR-ului: „Tremuram ca niste piftii ordinare! Mi-e sila”

Marina Almasan a rupt tacerea! Celebra vedeta a TVR-ului a dezvaluit detalii picante care se petrec in interiorul celebrei televiziuni.

Jurnalistul Adelin Petrisor a comentat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca in timp ce reporterii sportivi comenteaza de la studioul din Bucuresti, sefa TVR, Doina Gradea, este la Jocurile Europene, informeaza Stirescu.

In cadrul unui interviu, Marina Almasan si-a luat inima in dinti, a reactionat imediat si a dezvaluit toate lucrurile care o nemultumesc.

„Iartă-ne, Adelin, te rog, pe noi ăștia, mulți și lași, care în schimbul unui os de ros, ne ascundem în fața unei reprobabile cumințenii și supuneri.

Mi-a fost silă de lipsa mea de curaj, sau mai bine zis, de curajul manifestat doar în cercuri restrânse, împărtășit, e-adevărat, de alți atâția și atâția colegi”.

Reacția ta mi-a provocat un imens sentiment de silă, la adresa propriei persoane. La adresa mea. A lașității mele. A tăcerilor mele repetate, împachetate în confortul unei vieți (doar în aparență) liniștite”, a spus Marina Almășan.

Asta nu este tot! Pe langa acest subiect, exista multe alte lucruri care au nemultumit-o pe vedeta TVR.

„Tremurăm ca niște piftii ordinare, înmuiate în groază și disperare că un cuvânt nelalocul lui sau o reacție – altminteri corectă – ne-ar putea alunga din locul cu care ne-am identificat.

Sunt un soldat disciplinat ( cred ca e, de fapt, o înlocuire elegantă a noțiunii de “lașitate”) așa că, iată, tac. Mă complac în găleata cu lături în care am fost aruncată. În general, de cand lucrez aici, nu am scos niciodată la iveală gunoiul de sub preș, chiar dacă el a prins deja o consistență alarmantă, fiind mai gros decat preșul însuși.

Reacția ta de astăzi, Adelin, m-a făcut să mă rușinez nespus. De mine și de colegii mei. De numele mari ale TVR, care îndură și tac, și de care lumea nu a mai auzit, în ultima vreme.

Am obosit să fac balet între moralitate și supunere, între profesionalism și compromisuri, între revoltă si tacere, între umilință și fericirea de a face meseria pe care o iubesc pâna la cer și înapoi.

Ultima mea bătălie deschisă m-a adus până la cel mai înalt for al instituției. Razboiul a devenit pe față și, a doua zi după “marea confruntare”, pe biroul meu am descoperit, în chip suspect, un print al “Codului de conduită pentru angajații și colaboratorii TVR”, care-mi reamintea sec obligația mea de a tăcea. De a nu povesti Afară ceea ce se întâmplă Înăuntru.

Sunt multe de povestit. Le văd și…le “tac”, în lașitatea mea, alăturându-mă unei întregi armate de alți lași, care își așteaptă cuminți locul în grila următoare. Eu, probabil, nu-l voi mai primi”, a declarat Marina Almășan, potrivit sursei mai sus mentionata.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X