„Marii artiști sunt lăsați să moară lent”

„Marii artiști sunt lăsați să moară lent”
"Marii artiști sunt lăsați să moară lent"

Fuego a transmis un mesaj dur după moartea Marinei Scupra: „Marii artiști sunt lăsați să moară lent” La o zi după ce muzica românească a mai pierdut o cântăreaţă cu voce de aur, Fuego a făcut public un mesaj, pe cât de tranşant, pe atât de dureros.

Muzica ușoară românească, genul pop, de ieri și de azi, se clatină cumva în anumite situații. Mi se pare nedrept că marii artiști stau la rând pentru distribuiri, că nu se aud la radiorurile de profil care ar trebui să-i difuzeze de dimineața până seara, că sunt lăsați să moară lent, că n-au șanse și că nimeni nu-și dă seama că acolo e adevărata esență a tot ce înseamnă muzică în poporul acesta.

Mi se pare trist că uităm etape și că lăsăm la voia întâmplării, pentru că n-ar mai fi cool, oameni valoroși.

Cred că anii se schimbă și idolii la fel, dar asta nu înseamnă o condamnare și nici nu înseamnă că muzica e perimată. Dimpotrivă! “Oldies but goldies” n-a fost inventat de noi și nici nu e un principiu la întâmplare! De asta încerc, cu puterile mele infime, să sprijin artiștii, să-i readuc în atenție și să le ofer posibilitatea la emisiunea mea să cânte, pentru că asta e menirea lor! Zi frumoasă vă doresc! #muzicaromânească,

a scris Fuego pe pagina sa de socializare.

 

Gândurile artistului aşternute pe internet au primit multe aprecieri din partea fanilor, iar unii dintre ei i-au scris chiar mesaje de susţinere.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X