Mariana Moculescu, mesaj DEVASTATOR: „A greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștint…”

Mariana Moculescu, mesaj DEVASTATOR: „A greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștint…”
Mariana Moculescu, mesaj DEVASTATOR: „A greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștint...”
Autor:

Mariana Moculescu, mesaj DEVASTATOR: „A greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștint...

Pentru cei ce nu știu, Zina Dumitrescu și fostul soț, Costin, au fost nași de cununie pentru Mariana Moculescu și Horia Moculescu, dar și nași de botez pentru Nidia, fiica familiei Moculescu.

„Zina Dumitrescu și Costin, soțul ei, au fost nu numai nașii de botez ai Nidiei, fiica mea, ci și nașii mei de cununie, la nunta cu Horia Moculescu. În 1989 toți îmi spuneau că voi naște un băiețel, inclusiv medicul. Singura care a zis că voi naște o fetiță a fost Zina. De aceea am ales-o ca nașă!”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

După decizia luată de Cătălin de a-și incinera mama, Mariana Moculescu a spus că fiul nașei sale a făcut un gest păgân: „Am suferit îngrozitor în aceste zile de când am aflat că a murit nașa. A fost o depresie. Cătălin nu are nici un strop de iubire sau de respect pentru cea care i-a dăruit viață și l-a făcut un bărbat frumos. În ultima instanță, îi urez să apuce și el vârsta mamei sale și să aibă șansa de a fi înmormântat creștinește. Cătălin a greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștin. A făcut un gest păgân”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X