Cuplul Marian Vanghelie și Oana Mizil au bătut familia Khardashian la capitolul petreceri. Cei doi au sărbătorit ziua fiicei lor Maria, în vârstă de patru ani, pe Lacul Snagov.

Duminică, pe lacul Snagov, a avut loc o mare petrecere. O aniversare, micuța Maria a făcut 4 ani, la care au participat zeci de prieteni, într-un decor care a bătut orice imaginație.

Într-un interviu acordat pentru Click, Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie, spunea că este fericită că este mamă și că își mai dorește încă un copil.

“Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, spunea în interviul citat, mama Mariei, Oana Mizil.

Pe lacul Snagov, la reședința familiei, s-a văzut un un decor de poveste, cu standuri de înghețată, fructe, ponei, cu alte cuvinte o atmosferă de basm. O poveste care i-a încântat pe toți cei prezenți, părinți sau copii.
Evenimentul Zilei a surprins câteva  imagini în exclusivitate de la această petrecere.

Citește și: Cadoul primit de Prodanca de la Reghe de ziua ei onomastică!