Marian DRĂGULESCU se destăinuie: „Îmi plac relaţiile…”! Declarații HALUCINANTE

Marian DRĂGULESCU se destăinuie: „Îmi plac relaţiile…”! Declarații HALUCINANTE
Marian DRĂGULESCU se destăinuie: „Îmi plac relaţiile...”! Declarații HALUCINANTE
Autor:

Marian DRĂGULESCU se destăinuie: „Îmi plac relaţiile…”! Declarații HALUCINANTE

Chiar dacă se reface după încă un divorț, Marian Drăgulescu, sportivul care și-a petrecut treizeci de ani în sala de gimnastică, nu abandonează. Îşi doreşte încă un triumf şi se antrenează asiduu.

La interviul realizat de Xtra Night Show, Marian Drăgulescu, iar sportivul a venit însoţit de animalul său de companie!

„Trebuie să facă şi el sport şi mişcare! Mi-a ros o jumătate din maşină… d-aia îl şi iau cu mine peste tot! Noi l-am găsit pe Benny, de fapt, mama s-a trezit cu el, părinţii stau la 8…vecinii vroiau să cheme hingherii… l-am deparazitat, i-am făcut carnet, CI”, a declarat Marian Drăgulescu.

În aceeași emisiune, campionul a povestit și despre experiența trăită la „Asia Express”: „M-aş mai duce, sincer, mi-a plăcut enorm. Am avut ghinion că noi am ajuns pe ultimul loc în a treia cursă… am venit pe locul doi…s-a nimerit să avem Dragonul Roşu. Ai văzut ce se întâmplă când vin persoane cu care ai o relaţie, apar discuţii, şicane, nu e bine să mergi la o emisiune de genul ăsta. Nu vreau să vorbesc despre Corina. Ea e mai spirt din fire. Acţionează, pac, pac. Cred că am ales, cred că este cea mai bună decizie pentru mine şi pentru ea! Ştii care-i faza? Terbuie să te bucuri cât a durat. Dacă atât a durat, 11 ani, acuma, na! Vorbim, comunicăm. Cred că e bine aşa cum a fost!”, a precizat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a vorbit și despre viața personală. El spune că vrea să-şi refacă viaţa

„Mă, la un moment dat. Îmi plac relaţiile….. Am copilărit până la 24 de ani când m-am luat prima dată, e mai mişto într-o relaţie! ….Trebuie să găseşti persoana potrivită. Am răbdare, nu-i problemă… şi cu relaţiile astea, e o loterie. Consider că atât a fost să fie… n-am ce să regret!”, a continuat acesta.

„Am reînceput pregătirea…trei săptămâni am fost în recuperare medicală. Am avut o tendinită la piciorul stâng. De vreun an m-a incomodat foarte tare la ultimele campionate. Sper, într-un final, să-i dau de cap….fără o pregătire constantă, graduală, nu iese ce trebuie! Două antrenamente în fiecare zi, mai puţin duminica! Fac treizeci şi ceva de ani… uite mai ies cu căţelul prin parc, mă mai întâlnesc cu tine. Am 62 de kilograme! E foarte greu după o vârstă. Am renunţat la pâine de mulţi ani, am renunţat la a mai mânca sărat, am renunţat la sucurile acidulate, bere, nu mai! Nu-i de ajuns numai mişcare. După 30 de ani, nu e suficient să faci doar sport…Încerc să evit prăjelile, e destul de greu pentru că eu sunt o persoană pofticioasă, mănânc oprice, sarmale, gulaş, toate astea tradiţionale!”, a încheiat sportivul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X