evzmonden.ro Web analytics

Marian Drăgulescu a RECUNOSCUT. Spovedania virală a gimnastului a șocat pe toată lumea: “Am fost la terapie…“

Marian Drăgulescu a RECUNOSCUT. Spovedania virală a gimnastului a șocat pe toată lumea: “Am fost la terapie…“
Marian Drăgulescu a RECUNOSCUT. Spovedania virală a gimnastului a șocat pe toată lumea: “Am fost la terapie...“

Marian Drăgulescu a recunoscut totul în direct despre tensiunile acumulate dintre el și soțai sa, Corina. Au fost la un pas de divorț și au apelat la ajutorul specialiștilor.

Marian Drăgulescu, în vârstă de 37 de ani, și soția lui, Corina, au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familia lor în cadrul emisiunii de la Antena 1.

“El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu. L-am terorizat pe domnu(n.r Marian Drăgulescu). Ne-am tratat și separat și împreuna. Am observat îmbunătățiri.”, a spus Corina Drăgulescu la Antena 1.

“Ea este o persoană super perfecționistă și ea vrea sa rezolve toate lucrurile dacă se poate. Nu ma lasă pe mine să fac nimic. Dacă s-ar pricepe la gimnastică cred că ar veni și acolo. Și normal că s-au produs anumite dezechilibre.”, a mărturisit sportivul în emisiunea XNS.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X