Maria Ghiorghiu, previziune despre cutremur! Clarvazatoarea Romaniei a revenit in centrul atentiei cu un un mesaj in care ofera informatii despre un posibil cutremur care va lovi Romania.

Pe blog-ul sau personal, clarvazatoarea a relatat ce imagini i s-au afisat in minte, fara a avea certitudini prea mari.

“În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad deasupra mea de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului, vad HARTA ROMANIEI sfinte in culoare bleu senin si fara inscrisuri pe ea.

Harta Romaniei era la 2 metri deasupra mea . De jur imprejurul HARTII ROMANIEI,era pămantul crapat,dislocat. Deci,interiorul Romaniei nu era afectat de acea dislocare.

Ceea ce vedeam dragilor, era facut exact după conturul geografic al HARTII ROMANIEI

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Părea ca o forta nevazuta voia parca sa sape de jur imprejurul Romaniei si s-o dislocheze ,asa precum am săpa noi in jurul unui pom ca sa-l mutam dintr-un loc in altul, cu tot cu radacina.

Dragii mei, ce inseamna concret ceea ce mi s-a aratat, eu nu stiu a va spune

Stiu, multi vă veti gandi la un Cutremur mare,dar totusi interiorul Romaniei nu avea nicio zgaraietura macar.

Vom vedea impreuna dragilor ,ce se va intampla cu Romania sfanta si cu noi toti Poporul ales de Duhul Cel Prea Sfant ,ca sa-l primeasca pe Iisus Hristos in Noul Sau Ierusalim,numit Romania Duhului Sfant!

Sa avem Credinta si iubire faţă de Aproapele nostru, si fara nicio indoiala ca vom trece cu bine peste toate incercarile”, este mesajul aparut pe blog-ul acesteia.