Maria Ghiorghiu, mesaj îngrozitor: „Ne paște cea mai mare…”

Maria Gheorghiu, femeia care vede ce se va întâmpla în viitor, a avut din nou o premoniție îngrozitoare. Clarvăzătoarea a scris imediat pe blogul personal ce a văzut.

„Deși scriam la articolul anterior, aud glas care spune ceva tare îngrijorător. (…)

Maria Ghiorghiu, mesaj îngrozitor: Ne paște cea mai mare sărăcie.

Prieteni dragi, chiar dacă veștile sunt atât de îngrijorătoare, noi trebuie să avem Credință și Nădejde în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului și să ne rugăm pentru aceasta.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Vom trăi și vom vedea, dragii mei, dar să nu deznădăjduim niciodată”, a scris, recent, Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Maria a scris și o rugăciune pentru ziua de azi.

Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar…

Reamintim că Maria Gheorgiu, una dintre marile clarvăzătoare ale României, a mai avut o viziune crâncenă cu privire la o tornadă puternică ce va spulbera România.

„Văd cum se formează o tornadă mare, o tornadă devastatoare. Din ‘piciorul’ acelei tornade devastatoare se formează înspre dreapta ei un alt ‘picior’ pentru a doua tornadă. Vedeam două tornade într-una singură, legate una de alta prin același ‘picior’. Era cumplit ceea ce vedeam, dragilor. Din păcate, vom auzi de o astfel de tornadă dublă, tornadă ce va distruge tot ce va întâlni în calea sa“, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.