Maria Ghiorghiu arunca BOMBA in cazul Caracal! Dezvaluiri fara precedent: “Alexandra este in viata si cauta sa prinda momentul… “

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea Romaniei, a oferit informatii pretioase desspre disparitia Alexandrei Macesanu, fata raptita de Gheorghe Dinca.

Femeia a scris un mesaj tulburator pe blogul sau personal, in care sustine ca tanara este in viata si va fi gasita, informeaza Stirescu.

Maria Ghiorghiu a marturisit ca a auzit un glas care i-a transmis ca tanara este in viata, insa nu se afla in Romania.

“Categoric fetele nu sunt moarte! Dincă minte precum respiră, ca să-i acopere pe alţii din reţeaua de traficanţi. Aşa cum am mai scris într-un alt articol, Luiza va apărea şi va vorbi. (…) Alexandra este în viaţă si caută să prinda momentul… Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu văd undeva pe o strada imensă, în faţa unei clădiri mari pe care o vedeam doar de pe la colţuri ca înălţime, văd oprită o motocicletă solidă, iar pe Motocicleta echipata corespunzător şi cu o cască din culorile alb şi negru pe cap, stă nimeni altcineva decat Alexandra. Era tristă şi privea cu mare interes spre acea clădire din care, cred că trebuia să iese cineva cu care fata era. Nu am putut recunoaşte locul, dar cred că nu mai este în ţară de mult timp. Era un loc cu niste străzi impecabile, deşi era un amurg afară, se vedea cum totul era perfect în acel loc; nu era o zonă sărăcăcioasă,ci dimpotriva, era o zonă de lux”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.