Maria Ghiorghiu a făcut, din nou, o premoniție înfiorătoare. Previziuni SUMBRE pentru biserică

După ce a prevăzut moartea polițistului din Timiș, Maria Ghiorghiu a făcut, din nou, previziuni sumbre înfiorătoare. Clarvăzătoarea anunță o altă tragedie care va avea loc într-o biserică!

„În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: „Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!”. Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși.

Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi.
Acel trup care părea fără viață a fost lăsat în Sfânta Biserică în mijlocul credincioșilor. Dragii mei, așa este. Dacă am fost botezați în Sfânta Biserică, atunci și când plecăm din această viață, trebuie să fim în Sfânta Biserică.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să ne ne dăruiască sănătate și iertare de păcate, Credință, Nădejde și Dragoste. De vom ține strâns toate acestea, cu siguranță vom trăi creștinește și vom pleca din lume, tot creștinește”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.