Maria Gheorghiu,  cea care a prezis dezastrul de la Colectiv, face din nou profeții cu ecou sumbru legat de România. Clarvăzătoarea a scris imediat pe blogul personal ce a văzut. Imaginile sunt devastatoare.

Maria Gheorgiu, una dintre marile clarvăzătoare ale României, a avut o viziune crâncenă cu privire la o tornadă puternică ce va mătura România.

„Văd cum se formează o tornadă mare, o tornadă devastatoare. Din ‘piciorul’ acelei tornade devastatoare se formează înspre dreapta ei un alt ‘picior’ pentru a doua tornadă. Vedeam două tornade într-una singură, legate una de alta prin același ‘picior’. Era cumplit ceea ce vedeam, dragilor. Din păcate, vom auzi de o astfel de tornadă dublă, tornadă ce va distruge tot ce va întâlni în calea sa“, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citește și: Maria Ghiorghiu a făcut, din nou, o premoniție înfiorătoare. Previziuni SUMBRE pentru biserică

Reamintim că Mariana a avut recent o altă viziune crâncenă cu privire la viitorul celui acuzat de crime, în Caracal, și care acum este arestat.

„În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Pe pat, cu mâinile pe piept stă întins nimeni altul decât, acest individ din Caracal care a făcut atât de mult rău mai multor persoane.

Era Gheorghe Dincă, îmbrăcat într-un tricou (sau cămașă) pe fond alb și cu dungi galbene la orizontală, imprimate.

Acest individ nu mai respira; părea că este mort, mai ales că avea și mâinile încrucișate pe piept și fața lividă cu ochii închiși”, a scris Maria Gheorghiu pe blogul personal.