Maria Gheorghiu, avertisment sumbru pentru omenire. Se va întâmpla în câteva secunde

Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoarea cunoscută în România, a transmis pe blogul său un nou avertisment sumbru. Ea vorbește despre un cutremur. Ghiorghiu susține că totul se petrecuse foarte repede.

„În această nopate, în timp ce scriam la articolul anterior, în locul monitorului pe care priveam, vedeam o masă obișnuită încărcată cu de toate din casa omului. Brusc, masa începe a se cutremura puternic, sărind intens ca pe arcuri. Totul se petrecuse în doar 2-3 secunde.

Așadar, fraților, vom auzi de un cutremur puternic, care nu va trece neobservat; nebăgat în seamă.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Unde se va produce acest cutremur intens sau când, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu, fraților, este faptul că, dacă-l vom iubi pe Dumnezeu și pe Măicuța Domnului din toată inima noastră și din tot sufletul nostru, și ne vom iubi aproapele ca pe noi înșine, vom fi ocrotiți și ocoliți de cutremure devastatoare; așa cum de altfel am și fost până acum. (…)

Să fim buni și milostivi, să fim iubitori și înțelegători cu cei de lângă noi, să avem credință tare în Dumnezeu și-n Maica Domnului, și fără nicio îndoială, vom fi ocrotiți și păziți de tot ce ne-ar aduce chin și suferință”, a scris, recent, Maria Ghiorghiu pe blogul ei.