JENANT! Maria Dragomiroiu, UMILITĂ! Ce se întâmplă: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

JENANT! Maria Dragomiroiu, UMILITĂ! Ce se întâmplă: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”
JENANT! Maria Dragomiroiu, UMILITĂ! Ce se întâmplă: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”
Autor:

Maria Dragomiroiu, UMILITĂ! Ce se întâmplă: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

Maria Dragomiroiu, comparată, mai ales la începutul carierei, doar cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc, este fără discuție o interpretă de muzică populară de excepție al ultimilor 40 de ani, lăsând extrem de multe melodii și susținând nenumărate concerte, iar acum, la cei 63 de ani, cântăreața a ieşit la pensie.

Invitată în emisiunea „Răi Da Buni”, îndrăgita cântăreață de muzică populară a vorbit despre umilința primită de la statul român, după 40 de ani de muncă. Aceasta a ieșit la pensie, iar suma pe care o încasează lunar de la stat este de doar 1.200 de lei.

Pentru că iubește muzica populară, Maria Dragomoriu nu dorește să iasă la pensie, ea va rămână activă din punct de vedere profesional, o alegere extrem de bună, ţinând cont că pensia ei este de doar 1200 lei.

Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?”, a declarat Maria Dragomiroiu la „Răi Da Buni”.

Maria Dragomiroiu, invitată  la „Star Chef”, face câteva dezvăluiri care ar putea părea surprinzătoare pentru un artist de talia ei. „Eu nu-mi doresc casă în Mallorca sau nu știu ce mașină. Toată viață am luat mașini la mâna a doua, dar cu care m-am simțit foarte bine”, declară interpreta, care spune că pentru ea, imediat după 1990, era o plăcere să intre în magazinele de haine second hand unde găsea lucruri interesante atât pentru ea, cât și pentru copii. Maria Dragomiroiu îi mărturisește Mariei Simion că toată viața și-a dorit să fie mai slabă, dar „asta a rămas așa, doar o dorință”, după cum declară ea, amuzată.

Citiți AICI.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X