Maria Dragomiroiu, destăinuiri incendiare despre bătălia pe averea lui Ion Dolănescu

Maria Dragomiroiu, destăinuiri incendiare despre bătălia pe averea lui Ion Dolănescu
Maria Dragomiroiu, destăinuiri incendiare despre bătălia pe averea lui Ion Dolănescu
Autor:

Maria Dragomiroiu (60 de ani) a destăinuit în noua sa carte despre bătălia pe averea lui Ion Dolănescu. Cei doi copii al celui mai mare cantaret de muzica populara de la noi, Ionuț și Dragoș, se judecă de aproape șase an.

Maria Dragopmiroiu a adresat cuvinte supărătoare la adresa mezinul familiei Dolănescu, în paginile volumului său.

”Eu am spus că e corect ca Ionuţ să ia mai mult decât Dragoş, pentru că el a muncit de mic lângă tatăl lui (n.r- Ion Dolănescu, care a decedat pe 9 martie 2009, în urma unui infarct). A cântat cu taică-său, aveau spectacole şi chiar era remunerat pentru asta. Nu a avut copilărie, aşa cum a avut celălalt. A fost, cumva, frustrat pentru că nu şi-a trăit copilăria şi adolescenţa. Îmi aduc aminte când Ion şi Ionuţ veneau la noi acasă: discutam, povesteam ore-n şir, mâncam, ne simţeam bine. Ionuţ îl aducea la noi cu maşina, era flăcău şi se plictisea stând numai cu noi. Voia şi el să se mai întâlnească cu câte o fată şi atunci îl ruga pe Bebe, soţul meu, să vorbească cu tatăl său şi să îl lase şi pe el să plece, că are treabă în oraş, iar Ion îl lăsa”, a scris solista de muzică populară.

Potrivit click.ro, Dragoş n-a lăsat netaxată declaraţia: ”Pe doamna Maria Dragomiroiu o respect, dar ce treabă are ea să se bage în această poveste? Este o carte despre viaţa ei, nu despre cea a familiei mele. Mi se pare nedemn ce face, o ştiu o mare doamnă. Să-şi împartă averea ei, nu pe a tatălui meu. În plus, s-a dat prietenă cu Ion Dolănescu, însă eu n-am văzut-o niciodată în casa noastră, din strada Caimatei, şi la tata veneau mulţi solişti să petreacă”, a spus el, în exclusivitate pentru Click!

Dragoş nu ştie dacă va da nas în nas cu Ionuţ, la procesul de mâine, dar, dacă se va întâmpla, e decis să-l salute, ba chiar să dea mâna cu el: ”O să vorbesc cu frati-miu, înainte de acest proces am fost buni prieteni, nu numai fraţi, ne confesam. Pe perioada şederii mele în România voi locui mai mult pe la neamuri, căci n-am cheie de la nici o locuinţă lăsată de tata. Nu voi bate la uşa lui Ionuţ, dar voi trece pe stradă, ca să văd casa în care Ion Dolănescu şi-a dat ultima suflare şi în care acum s-a mutat fratele meu, cu soţia şi cei trei copii”, ne-a mai zis Dragoş.

Fraţii Dolănescu se bat pe averea lăsată de tatăl lor, de şase ani. Ei duc o luptă strânsă pe împărţirea moştenirii de un milion de euro.

Maria

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X