Maria Dragomiroiu a ieşit la pensie. Îndrăgita cântăreață de muzică populară, în vârstă de la 63 de ani, a vorbit despre umilința primită de la statul român, după 40 de ani de muncă, în emisiunea „Răi Da Buni”. SEa spune că suma pe care o încasează lunar de la stat este mică, însă Elena Merișoreanu o contrazice.

Pentru că iubește muzica populară, Maria Dragomoriu nu dorește să iasă la pensie, ea va rămână activă din punct de vedere profesional, o alegere extrem de bună, ţinând cont că pensia ei este de doar 1200 lei.

În acest sens, Elena Merișoreanu, colega ei de breaslă, a lansat critici acide la adresa acesteia. Cu șase ani mai mare decât artista originară din județul Vâlcea, vedeta a spus că ea primește lunar peste 2.000 de lei.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

“Maria Dragomiroiu este o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost angajată. Nu știu ca ea să fie angajată la vreun ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă la «Rapsodia Română». Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, a afirmat Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.