Maria Dragomiroiu a fost batuta cu bestialitate! Indragita artista a trecut prin momente dramatice din pricina fostului sau sot.

In ciuda faptului ca este vesnic cu zambetul pe buze, viata artistei a fost presarata cu bucurii si tristeti. Putini stiu ca fostul sot a batut-o cu bestialitate in trecut.

Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje

”Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap.”, a explicat ea în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Maria Dragomiroiu a avut nevoie de ajutor trecatorilor pentru a scapa de furia barbatului care o agresa.

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea

“Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a povestit celebra interpretă conform sursei citate anterior.