evzmonden.ro Web analytics

Maria Constantin a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre RELATIA cu Dacian Varga: „Pana la urma sunt o femeie libera, fara obligatii…”

Maria Constantin a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre RELATIA cu Dacian Varga: „Pana la urma sunt o femeie libera, fara obligatii…”
Maria Constantin a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre RELATIA cu Dacian Varga: "Pana la urma sunt o femeie libera, fara obligatii..."

Dupa ce a fost surprinsa tinandu-se de mana cu Dacian Varga, Maria Constantin s-a hotarat sa rupa tacerea si sa transmita un mesaj clar despre relatia pe care o are cu ccelebrul fotbalist.

Fosta sotie a lui Marcel Toader este din nou fericita, ba chiar a facut si marele pas in ceea ce priveste relatia cu fotbalistul. Cei doi s-au mutat deja impreuna, insa celebra cantareata de muzica populara refuza sa ofere detalii in plus despre noua sa poveste de dragoste.

„Este vorba despre o barieră care trebuie pusă, am învăţat lucrul acesta din trecut şi acolo să te simţi tu în largul tău, adică un loc unde să nu ştie nimeni, să fii doar tu cu tine şi atunci e perfect. Au fost momente când am simţit că am găsit persoana respectivă pentru că tocmai de aceea m-am şi căsătorit, dar mai departe a urmat ce a urmat , dar eu sunt o fiinţă destul de optimistă, sunt o femeie puternică, am trecut prin foarte multe ,dar acum sunt foarte bine şi psihic şi cu activităţile pe care eu le fac, absolut tot”, a adaugat Maria Constantin.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X