Maria Ciobanu, numită “Ciocârlia cântecului popular românesc”, a spus în direct care este ultima dorință a sa înainte de momentul final.

Ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, interpreta de muzică populară a vorbit într-o emisiune de la Antena 3 despre viața ei, nepoți, despre marea sa dorință, de după moarte, dar și cum va împărți averea.

“Anii trec… le-am spus copiilor mei că, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele să ne aducă în ţara… nu vreau acolo să ne înmormânteze, eu vreau în pământul meu”, a spus Maria Ciobanu pentru Antena Stars.

Citește și: Lumea muzicii populare este înspăimântată! O îndrăgită interpretă de muzică populară, în stare critică

“Cand ne-om duce, casa o să-i rămână Cameliei. Ea o să o moştenească, să le dea Dumnezeu sănătate şi să se întoarcă şi ei în ţară….sper să se intoarcă şi copiii, sper… Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia, Cristian şi Mariana. Am avut momente foarte grele în viaţă. Nu am putut să-mi văd baiatul 23 de ani… Dumnezeu m-a întărit. Avea 23 de ani când a venit la mine şi mi-a dat Bună ziua”, a mai menționat artista.

“Momente grele au fost şi când mi-au demolat casa. M-am mutat în alta şi m-a dat afară şi de acolo. Mircea Câmpeanu este un om extraordinar de bun. A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă…. m-a ajutat să mă mut, eram prieteni de familie. El a găsit casuţa asta. Mie nu mi-a placut… am împrumutat 20.000 de euro, am renovat-o… Eu şi Câmpeanu ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe”, a încheiat Maria Ciobanu.