evzmonden.ro Web analytics

Maria Ciobanu a anunțat ce va face după RETRAGERE

Maria Ciobanu a anunțat ce va face după RETRAGERE
Maria Ciobanu a anunțat ce va face după RETRAGERE

Maria Ciobanu, supranumită “ciocârlia cântecului popular românesc”, a abandonat scena și se retrage în glorie.

Alături de fiul şi de fiicele sale, în luna martie, vor începe seria de cinci spectacole dedicate retragerii, iar Ionuţ Dolănescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru „ring”, care sunt adevăratele motive ale acestei decizii.

„Pregătim duete, momente inedite, o să fim toţi fraţii şi cu bucurie vă anunţ că biletele pentru spectacolul din data de 12 martie de la Sala Palatului s-au epuizat deja, aşa că am decis să susţinem acest spectacol şi pe 11 martie în aceeaşi locaţie. E posibil să mai facem şi alte evenimente, dar depindem de mulţi factori. Deocamdată, ne-am întors din California, unde am cântat pentru românii de acolo”, a declarat, pentru „ring”, Ionuţ Dolănescu.

 Ionuţ Dolănescu a dezvăluit că principalul acestei decizii este familia.

„Este dorinţa ei şi i-o vom respecta, mai ales că vrea să petreacă mai mult timp în preajma nepoţilor şi a familiei. În mod sigur, după spectacolele de retragere va locui mai mult în America deoarece clima îi prieşte (n.r. – artista suferă de astm). În septembrie va împlini 79 de ani şi ne-a mărturisit că îşi doreşte retragerea, mai ales că încă poate să cânte live şi ea nu şi-a păcălit niciodată publicul. Mi-a spus că orice început are şi un sfârşit şi o cred, pentru că tot în 2016 va împlini şi 55 de ani de carieră”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.
ciobanu


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X