Maria Cârneci luptă împotriva unei boli necruțătoare. Mesajul ei i-a șocat pe mulți: „ Din păcate…”

Maria Cârneci luptă împotriva unei boli necruțătoare. Mesajul ei i-a șocat pe mulți: „ Din păcate…”
Maria Cârneci luptă împotriva unei boli necruțătoare. Mesajul ei i-a șocat pe mulți: „ Din păcate...”
Autor:

Maria Cârneci luptă împotriva unei boli! Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Cătălin Botezatu și Cătălin Scărlătescu luptă împotriva hepatitei C, alăturându-se unei ample campanii de conștientizare a bolii, potrivit doctorulzilei.ro.

Cele trei vedete cunosccute în showbizz-ul romanesc s-au alăturat celei mai ample campanii naționale de costientizare a bolii, “Stii de C”, campanie ce militează ca toți oamenii să se testeze pentru a descoperi din timp daca au Hepatita C.

„Eu, Cătălin Botezatu și Cătălin Scărlătescu suntem implicați într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la late standarde. Tocmai din motovul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni. Se poate face un test. Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură. Și atunci, eu îi îndemn pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, doamne ferește, are, nu se poate muri din așa ceva. Mergeți și faceți testul și sunteți purtător de virus, ăla se tratează. Nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegii”, a declarat Maria Cârneci, într-o emisiune de televiziune.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X