evzmonden.ro Web analytics

Maria Basescu, transformare incredibila! Uite CUM arata ACUM sotia fostului PRESEDINTE – Foto

Maria Basescu, transformare incredibila! Uite CUM arata ACUM sotia fostului PRESEDINTE – Foto
Maria Basescu, transformare incredibila! Uite CUM arata ACUM sotia fostului PRESEDINTE - Foto

In anii in care Traian Basescu a fost presedinte, sotia sa a fost o prezenta discreta, care a preferat intotdeauna sa stea departe de ochii presei. 

Maria Basescu, caci despre ea este vorba, a fost mereu o fire retrasa, dar extrem de fina si naturala, care nu si-a dorit sa fie in lumina reflectoarelor si a ales sa se comporte ca o femeia obisnuita.

Recent, paparazzi Wowbiz au surprins-o pe aceasta in timp ce se duce spre un salon de infrumusetare. Din imagini, se poate vedea o doamna naturala, imbracata simplu, in jeansi drepti, un pulover roz, geaca bleumarin si ghete.

Ex – prima doamna a Romaniei arata bine la fata, desi nu are machiaj aplicat, iar in mana tine o carte, semn ca isi dorea sa citeasca in timpul vizitei la salonul de infrumusetare.

Sursa: B1.ro

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Da, o prezență discretă ! În rare ocazii când s-a regăsit alături oarecum de alte soții ale unor guvernanți români am apreciat distincția dumneaei. Nu este doar părerea mea.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X