Marele SECRET al lui Dan Negru a iesit la iveala! Prezentatorul TV a spus ADEVARUL despre RELATIA cu SOTIA sa

SONY DSC
Marele SECRET al lui Dan Negru a iesit la iveala! Prezentatorul TV a spus ADEVARUL despre RELATIA cu SOTIA sa

Prezentatorul de la Antena 1 este adeptul discretiei cand vine vorba de familia lui, aparitiile sotiei lui, in spatiul public, se pot numara pe degetele de la o mana.

Desi Dan Negru este cunoscut in toata tara, putini stiu cine este femeia care i-a fost alaturi in toti acesti ani. Codruta este sotia prezentatorului din 2006 si au impreuna doi copii, Daria si Bogdan. Sotia sa nu are nicio legatura cu showbiz-ul, in prezent fiind un medic stomatolog de succes.

„Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a marturisit Dan Negru pentru viva.ro.

„Bogdan, băiatul meu, mă bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetiță, cât Bogdan. El văd că mă moștenește în această privință. Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit.

Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a spus Dan Negru.

Dan Negru si-a inceput cariera in anul 1991 la Radio Timisoara, dupa care a lucrat la TVR Timisoara in anul 1994. In prezent, este moderator TV la Antena 1, inca din anul 1999.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Imi pare bine de acest post digi dar mai mult ma bucur de pro tv ,care sunt subjugate de # si nu mai putem sa le mai auzim . Nimic interesant la posturile acestea tv. Nu sunt de acord nici cu salariile mari de la tvr, cu atat mai mult cu cat nu au audienta necesara. M. Dinescu sa incaseze atat de mult pentru o emisiune deplasata fara importanta. Dar daca noi romanii suportam asa meritam sa fim bataia de joc a unor asa zisi intelectuai ” inalti”. Nu mi place.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X