MARELE SECRET a fost dezvăluit chiar de Cătălin Scărlătescu. Ce ascunde vedeta de la Antena 1 ?! „Anul acesta sigur o să se întâmple…”

MARELE SECRET a fost dezvăluit chiar de Cătălin Scărlătescu. Ce ascunde vedeta de la Antena 1 ?! „Anul acesta sigur o să se întâmple…”
MARELE SECRET a fost dezvăluit chiar de Cătălin Scărlătescu. Ce ascunde vedeta de la Antena 1 ?! „Anul acesta sigur o să se întâmple...”
Autor:

MARELE SECRET a fost dezvăluit. Cătălin Scărlătescu este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui amoroasă, însă recent a făcut o dezvăluire care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Vedeta de la Antena 1, care peste aproximativ trei luni, mai exact în aprilie, fanii “Chefi la cuțite“ se vor bucura de noi experiențe alături de el, își dorește foarte tare un copil și este convins că anul acesta se va întâmpla.

„Am avut câteva femei senzaţionale în viaţa mea. Toate au fost deosebite. Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumuseţea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligenţa. La toate ţin şi acum, am rămas cu amintiri frumoase şi le respect. După părerea mea, cea mai sigură formă de agăţat este să îi spui unei femei direct, faţă în faţă. Cel mai bine este să comunici cu ele de la început fără ocolişuri. Nu sunt genul de om să mă afişez cu persoana la braţ, dacă ele îşi doresc publicitate, să fie sănătoase”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

„Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a mai mărturisit juratul “Chefi la cuțite“.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X