Marele SECRET a FOST dezvăluit. Sorin Bontea, juratul celui mai iubit show culinar, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, însă recent a făcut o dezvăluire care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. 

Imediat după terminarea filmărilor Chefi la cuțite, Sorin Bontea, a petrecut două săptămâni în Delta-Dunării. Mai mult decât atât, bucătarul s-a înscris într-un concurs de pescuit, organizat de Liga Română de Spinning.

“Am petrecut câteva zile relaxante alături de familie în Deltă, care a devenit destinația mea preferată. Cu toate acestea, nu pot spune că am avut până acum o vacanță de vară în adevăratul sens al cuvântului. M-am înscris și într-un concurs de pescuit, organizat de Liga Română de Spinning- un adevărat cantonament de două săptămâni cu antrenamente, reguli și program special, mai ales în săptămâna premergătoare competiției”.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

“Pescuitul este cel mai mare hobby al meu!”, a povestit chef Sorin Bontea, care, pentru prima dată a concurat alături de profesioniști la Campionatul Național de Spinning, în cadrul Cupei Rapture Delta Dunării, pescuit din barcă.

Deși s-a aflat pentru prima oară în această ipostază, juratul show-ului de la Antena 1 și echipa sa au obținut locul 12 din 64.

“A fost foarte frumos, este prima dată când m-am înscris în această competiție, iar în toamnă va urma o altă etapă. Cu toate acestea, competiția în sine nu este deloc ușoară, dar antrenamentele oficiale și adaptarea la programul impus sunt foarte importante”, mărturisește acesta.

Chef Sorin a mărturisit că în vacanță prima sa pasiune, gastronomia, nu este o prioritate.

“În vacanță mă relaxez. Gătesc puțin… spre deloc, dacă împrejurările îmi permit asta. Nici când merg în vizită nu îmi place să împărtășesc secrete culinare. Le spun mereu că dacă vor rețete, și medicii dau! Dar compensate!”, glumește acesta.

În această toamnă, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.