Marea schimbare la Pro TV. George Buhnici, out! Cine prezintă acum emisiunea iLike IT?

Marea schimbare la Pro TV! Recent, Pro TV a anunțat că emisiunea iLike IT va revini pe micul ecran pe 29 februarie, iar în această dimineață a fost prezentată noa gazdă a emisiunii dedicată pasionaților de tehnologie. Așadar, emisiunea prezentată până acum de George Buhnici va fi găzduită de o jurnalistă celebră.

Emisiunea iLike IT va revini pe micul ecran pe 29 februarie, iar noua gazdă este Iulia Ionescu, jurnalist de peste un deceniu la Pro TV. Ea este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii. Iulia ne va prezenta toate noutățile din tehnologie și social media în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00.

Citește și: Eliminare cu cântec la Kanal D. Discuții aprinse între concurenți de la „Survivor Romania”

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa: “iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”, anunță Pro TV.

Reamintim că după ce George Buhnici a anunțat că pleacă de șa Pro TV mulți au fost curioși să afle ce va face jurnalistul pe viitor și care a fost motivul real al demisiei sale.

Familia Buhnici sunt foarte cunoscuți în mediul online. Cei doi au numeroase proiecte care s-au dezvoltat în mulți ani. Buhnici se poate lăuda cu o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut, care i-a adus fani cu nemiluita. Pe lângă acesta, mai are un site destinat strict caselor și ideilor pentru locuințe. De asemenea, soția sa are un canal de YouTube unde ia interviu unor personalități aparte.

În luna octombrie a anului trecut, fostului reporter al Știrilor Pro TV și-a anunțat plecarea de la trustul care l-a primit cu drag timp de 15 ani.  Motivul plecării sale ar putea fi legat de o mai bună funcționare a tuturor site-urilor sale sau a ideilor viitoare pentru care nu ar mai fi avut timp necesar.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, a fost mesajul transmis de George Bu