Mare sărbătoare pentru romani! Iată cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica

Sfinții Părinți Ioachim și Ana sunt sărbătoriți în data de 9 septembrie, prilej cu care multe românce își serbează ziua onomastică.

Mesaje și urări din suflet pentru cu ocazia sărbătorii Sf. Ana:
Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
· Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator. Multumesc ca ai grija de mine!
· Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

Citește și: Traditia celor 33 de lumanari aprinse! Preot: "Se implinesc rugaciunile"

· Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

· Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

· Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

· Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un gand sincer de iubire!

· Cu ocazia zilei tale de nume iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!, scrie RomaniaTV.