Printre cei care suferă extrem de tare după moartea lui Marcel Toader se numără și fina lui, Diana Bișinicu, cântăreața preferată a binecunoscutului om de afaceri Gigi Becali. Pe lângă suferință, artista simte și multă revoltă. Asta, după ce foștii prieteni ai regretatului afacerist s-au făcut nevăzuți la priveghi și în ziua înmormântării.

În acest sens, Diana Bișinicu a transmis un mesaj dur, prin care și-a exprimat nemulțumire față de cei care Marcel Toader i-a cunoscut și i-a ajutat în timpul vieții sale și nu au venit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Nu pot să cred. Nașul nostru, Marcel Toader, a avut piscina Bleu Ciel și știe toată lumea cine a fost și cum era când îi mergea bine. Nașul a fost genul de persoană care nu lăsa pe nimeni să plătească. Avocați, medici, procurori, afaceriști, de fapt prieteni, participau fără să scoată un leu din buzunar. Întrebarea e unde e toată această lume care s-a distrat gratis când lui îi mergea bine? Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era nici unul dintre acești oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”, a spus Diana Bișinicu, conform Click!