evzmonden.ro Web analytics

Marcel Toader, DEZVALUIRI INCREDIBILE: „Cel mai mare regret al meu este că nu…”

Marcel Toader, DEZVALUIRI INCREDIBILE: „Cel mai mare regret al meu este că nu…”
Marcel Toader, DEZVALUIRI INCREDIBILE: "Cel mai mare regret al meu este că nu..."

Invitat in cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o modereaza, omul de afaceri Marcel Toader a facut dezvaluiri neasteptate despre trecutul, dar si despre prezentul sau.

„Am fost și la biserică. M-am împăcat cu mine însumi. Nu am apucat să vorbesc cu toată lumea. Trebuie să îmi cer iertare față de toată lumea. Cel mai mare regret al meu este că nu am o familie. Voiam o familie mare, numeroasă, voiam ce am văzut la mine, la părinți, la bunici”, a declarat Marcel Toader.

În ultima vreme am încercat să fac lucrurile să funcționeze, ceea ce era greșit. M-am grăbit. Am forțat lucrurile. Acum las destinul să lucreze. Am stat mult de vorba cu mine. Mă mai uit la filme pe net, dar în rest stau de vorba cu mine. Cred că ies în câștig. Am fost un bărbat asumat mereu, nu am dat vina pe nimeni. E un proces dureros”, a mai spus el.

 „Pot să o iau de la capăt, de ce nu? Pentru visul meu eu fac orice. Îmi doresc o fetiță! Toată viața mea mi-am dorit o fetiță! Pe femeile din viața mea am vrut să le fac independente. Să nu fie dependențe de mine, ci să fie independente. Nu știu să întreb, nu știu să cer. Mă tem că aș putea să rătez iar. Mi-e teamă de eșec. Nu sunt singur pe lume. Mama a suferit, fiul meu, la fel. De-asta mi-e frică”, a încheiat Marcel Toader.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X