Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. Greu de crezut că…

Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. Greu de crezut că…
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. Greu de crezut că...
Autor:

Contrar așteptărilor, Marcel Toader a anunțat că nu mai are de gănd să-și unească destinul cu nicio femeie, după ce a dat greș în șase căsnicii. Afaceristul spune că se simte bine așa cum e în prezent, burlac, și nu mai vrea complicațiile care vin la pachet cu o căsnicie.

Marcel Toader, în vârstă de 55 de ani, a fost căsătorit de șase ori, iar ultima dintre acestea, cu Maria Constantin, femeia cu care nici măcar nu se mai salută, după divorț. Cunoscutul personaj monden susține că nu vrea să mai audă de însurătoare: „Nu-mi mai trebuie. Îmi este bine așa”, a declarat el pentru Libertatea.

Din nefericire pentru afacerist, majoritatea divorțurilor s-au terminat cu scandal. Marcel Toader a fost acuzat de fostele soții ba de violență, ba că le-ar fi deposedat de sume mari de bani, cum a fost în cazul Gabrielei Cristea.

De altfel, Gabriela i-a și intentat un proces fostului soț, pentru a încerca să-și recupereze banii – 400.000 de euro, conform avocatei sale. Cererea sa a fost însă suspendată, după ce afaceristul și-a băgat firma în insolvență, iar șansele vedeti TV de a-și recupera paguba sunt infime. Asta pentru că Toader nu deține nicio proprietate pe numele său.

De o dragoste cu năbădăi alături de Marcel Toader a avut parte și Anamaria Ferentz. La divorț, cântăreața declara că fostul soț obișnuia să o lovească și era extrem de posesiv și de gelos.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X