Actorul Marcel Iureş a apelat la judecători pentru a cere bani trupei Holograf de pe urma unei colaborări de acum 12 ani, anunţă click.ro. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, la finalul căreia Iureş recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde.

Cererea de chemare la judecată a fost înregistrată la sfârşitul lunii iulie, la Tribunalul Bucureşti, şi are ca obiect drepturi de autor şi drepturi conexe, iar până acum nu a fost stabilit un prim termen pentru proces. ”Probabil că nu s-a respectat contractul, o să vorbesc cu avocaţii mei. Am avut o singură colaborare în urmă cu foarte mult timp. La un moment dat am primit o sumă din drepturi conexe, însă nu-mi mai amintesc cât. Vă pot spune doar că în Occident există un sistem bine pus la punct, unde se emit hârtii, aici însă nu se prea întâmplă”, a declarat, luni, pentru Click!, Marcel Iureş.

Membrii formaţiei sunt stupefiaţi şi nu înţeleg de ce Marcel Iureş a apelat la judecători. Până acum casa de producţie Holograf Productions SRL nu a primit nicio hârtie de la tribunal.