Mara Banica tuna si fulgera dupa ce FIUL sau a fost LOVIT de catre INVATATOARE: „Cum imi trimit eu copilul maine la scoala? „

Mara Banica tuna si fulgera dupa ce FIUL sau a fost LOVIT de catre INVATATOARE: „Cum imi trimit eu copilul maine la scoala? „
Mara Banica tuna si fulgera dupa ce FIUL sau a fost LOVIT de catre INVATATOARE: "Cum imi trimit eu copilul maine la scoala? "

Mara Banica tuna si fulgera dupa ce FIUL sau a fost LOVIT de catre INVATATOARE: „Cum imi trimit eu copilul maine la scoala?”

Mara Banica a trecut prin momente delicate in momentul in care a aflat ca baietelul sau, elev in clasa I, ar fi fost lovit de o invatatoare suplinitoare. Dupa ce a aflat ca Dima a fost agresat, jurnalista s-a dus in biroul directorului, iar acesta a asigurat-o ca invatatoarea va ‘zbura’ din scoala.

Vedeta TV a publicat un mesaj pe pagina sa de socializare, in care povesteste intamplarea dramatica si sustine ca a inghetat cand a auzit prin ce a trecut fiul sau.

Femeia asta a venit să predea la clasa lui Dima astăzi, trimisă de inspectoratul școlar de sector. Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei. A jignit o altă fetiță. Apoi a plecat acasă. Mă întreb eu, așa, bulversată, plină de frustrări și amărăciuni…cum îmi trimit eu copilul mâine la școala? Ce-i spun?’ a scris Mara pe Facebook

Mai mult decat atat, Mara Banica a continuat dezvaluirile si in cadrul unei emisiuni TV.

„Îngrijorată e puţin spus, am avut o zi care nu vreau să se repete niciodată. Ne-am îngrijorat şi eu şi ai mei. Învăţătoarea lui Dima este însărcinată şi ştiam că va intra într-un prenatal de 3 luni. Toţi părinţii erau curioşi să vadă cine va veni la clasă. Clasa I este foarte grea, multe teme. Astăzi trebuia să fie prezentată noua doamnă. Nu ne-a salutat nici pe mine, nici pe cealaltă mămică. Când am auzit, am îngheţat. Cică nu avea caietul de matematică pe bancă. Am cerut numărul doamnei, dar n-am făcut rost şi bine că nu am făcut că eram nervoasă şi nu aveam o discuţie în parametri normali. Fiul meu merge la o şcoală de stat şi am crezut în sistemul ăsta de stat. E pensionară, am vorbit cu doamna director şi mi-a spus că zboară din şcoală. Problema mea a fost rezolvată, dacă ştia doamna asta că e fiul meu, nu se atingea de el. Cred că regretă, a fost ghinionul vieţii ei, ea nu ştia cine sunt copiii”, a declarat vedeta.

Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din ‘proastă’. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60% , a completat Mara Banica.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X