Mara Banica rupe tacerea! Vesti cutremuratoare despre Mihai Constantinescu: “Intr-o lume minunata, Mihai nu ar fi bolnav?”

De mai bine de 50 de zile, Mihai Constantinescu este pe patul de spital, in coma, atent supravegheat de catre medici! Familia, cat si apropiatii artistului, se roaga neincetat pentru starea sa de sanatate si spera sa se intample o minune.

Mara Banica este una dintre persoanele care a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant! Jurnalista a dezvaluit ca nu a citit articolele din presa despre situatia dificila in care se afla marele artist.

“Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. “Curând, mami”, i-am spus.

Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui.

Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav?”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.