Mara Banica este alaturi de Marcel Toader in divortul anului si il sustine pe afacerist in totalitate. In cadrul unei emisiuni TV, Mara Banica a dezvaluit ca a vazut filmulete compromitatoare cu Maria Constantin.

”Îţi filmezi iubita în momente intime cu sau fără voia ei. Eu am luat la un moment dat să le dau, dar nu le-a vrut nimeni. Am văzut filmuleţele compromiţătoare cu Maria. (…) Am simţit că nu dă doi bani pe ea, că nu o respectă. Ultima discuţie cu Maria a fost duminică, mi-a spus că a fost o victimă şi a vorbit foarte frumos despre tine. Are cu 15 kilograme mai puţin într-o lună. Nu ai cum să mimezi suferinţa în halul ăsta. Zici că face reclamă la pompe funebre. Maria este o femeie de consum”, a marturisit Mara Bănică la ”Xtra Night Show.”

Cuplul Marcel Toader si Maria Constantin sunt in plin divort. Pentru a se intalni la notar si a divorta amiabil, cei doi au ca termen data de 13 Septembrie, insa Marcel Toader a marturisit ca inca se gandeste daca va solicita desfacerea casatoriei in instanta, din culpa Maria Constantin.