}

Mara Bănică, coşmar în Turcia. Şi-a pierdut copilul în aeroport

Mara Bănică, coşmar în Turcia. Şi-a pierdut copilul în aeroport
Mara Bănică, coşmar în Turcia. Şi-a pierdut copilul în aeroport

Plecată în vacanţă în Turcia, alături de copilul ei, Mara Bănică a trăit un adevărat coşmar. Ajunsă la destinaţie, bruneta nu a găsit condiţiile la care se aştepta şi a fost nevoită să se mute la un alt hotel, iar la întoarcere, jurnalista şi-a pierdut copilul în aeroport.

„Am fost în vacanţă în Turcia şi am nimenit la un hotel în prima zi de acolo cu discuţii. Nu erau deloc condiţiile pe care le oferea un lanţ internaţional. Apoi ne-am mutat la un hotel de adulţi.Vacanţa s-a terminat tot cu peripeţii pentru că la întoarcere, avionul a avut o întârziere destul de mare şi la subsolul aeroportului din Antalia era un loc de joacă plătit şi am plătit acolo o oră pentru cel mic. Când m-am dus să-l iau, copilul nu mai era, îngrijitoarea de acolo care vorbea numai limba turcă, îi dăduse pur şi simplu drumul. Imaginaţi-vă într-un aeroport cu trei etaje, ce înseamnă să nu-ţi găseşti copilul. Au început să îmi tremure mâinile, am început să plâng, un plâns dinasta isteric. S-au făcut nu ştiu câte anunţuri la difuzoarele din aeroport, în mai multe limbi. La un moment dat, am leşinat, mi s-a rupt filmul. Până la urmă l-au găsit o familie de români, cărora le mulţumesc mult,” a spus Mara Bănică, la emisiunea „Star Matinal e pe val”, de la Antena Stars.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X