Mara Banica, ANUNT-SOC! S-a despartit de IUBITUL sau, iar ACUM a spus ADEVARUL despre RELATIA sa: „Vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu …”

Mara Banica, ANUNT-SOC! S-a despartit de IUBITUL sau, iar ACUM a spus ADEVARUL despre RELATIA sa: „Vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu …”
Mara Banica, ANUNT-SOC! S-a despartit de IUBITUL sau, iar ACUM a spus ADEVARUL despre RELATIA sa: "Vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu ..."

Desi lasau impresia ca traiesc o frumoasa poveste de dragostea, Mara Banica a anuntat ca ea si Razvan au hotarat sa isi separe destinele dupa cinci ani de relatie. 

„Dragă Razvan, îţi mulţumesc pentru aceşti cinci ani minunaţi în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevăraţi sunt puţini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că eşti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc şi am să îi mulţumesc întreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar ştiu sigur că îţi vreau tot binele din lume. Si sunt convinsă că şi tu vrei aceleaţi lucruri pentru mine şi pentru Dima.

Te iubim tare, tare, aşa cum şi tu ne iubeşti, sunt sigură. Faptul că nu mai formam o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din vieţile noastre, mai frumos şi mai întelept. Acum mi-aş dori să zâmbeşti, te rog, pentru ca vreau să-ti spun “E, na! Asta nu e bine!”:) Ai grijă de tine şi când ţi se face dor de noi, ştii că rămânem oricum familia ta. ❤ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decenţă acest moment. Mulţumesc”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X