Manuela Hărăbor a făcut o DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. A spus CLAR ce relație mai are cu tatăl copilului ei

Manuela Hărăbor a făcut o DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. A spus CLAR ce relație mai are cu tatăl copilului ei
Manuela Hărăbor a făcut o DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. A spus CLAR ce relație mai are cu tatăl copilului ei
Autor:

Manuela Hărăbor șochează pe toată lumea. Aceasta a făcut o declarație șocantă din viața ei de familie. Așadar, actrița a spus franc ce relație mai are cu tatăl copilului ei și cine a ajutat-o să-l crească pe Andrei, fiul ei de 28 de ani.

Manuela Hărăbor, actrița care a debutat la vârsta de 4 ani, în filmul Veronica, în vârstă de 51 de ani, a povestit într-o emisiune TV despre „încercările din partea lui Dumnezeu….”

„Andrei este un bărbat de 28 de ani, înalt, frumos. Cu un suflet de copil… câteodată şi de 4 ani, de 7 ani sau de 12 ani. Au fost nişte încercări din partea lui Dumnezeu…. Din când în când ne ajută (n.r. tatăl lui Andrei), trebuie să spun asta. Îi plăteşte lui Andrei o pensie alimentară de câţiva ani. Din punctul ăsta de vedere, atât cât poate, face”, a declarat Manuela într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

„Eram studentă la actorie în anul 3. Am fost o familie unită, am învăţat din mers să fiu mamă. M-a ajutat mama foarte mult. Primele semnale au fost după vârsta de un an jumate. Până la doi ani am mers la toţi medicii pe care îi ştiam… Cunoştinţele despre autism nu erau…. Cu greu am ajuns să primesc un diagnostic, după au început căutari. Unde mergem, ce tratamente facem… A făcut ceva mai mult experimental, pentru că era singurul centru din ţară. Ne-am dat pe mâna unei asistente extraordinare Lucica. A reuşit într-un timp foarte scurt şi să-l determine pe Andrei într-o lună jumătate să vorbească. De acolo au început toate progresele lui”, a mai spus actrița cu cei mai frumoși ochi de la noi..

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X