Mame dupa 40 de ani! Noile trucuri de la Hollywood, Janet Jackson doar una dintre ele

Mame dupa 40 de ani! Noile trucuri de la Hollywood, Janet Jackson doar una dintre ele
Mame dupa 40 de ani! Noile trucuri de la Hollywood, Janet Jackson doar una dintre ele

Cu toate ca majoritatea femeilor se gandesc la nastere pana la 35 de ani, o serie de vedete internationale sfideaza cutumele naturii si dau nastere micutilor dupa varsta de 40 de ani.

Janet Jackson se alătură astfel unei galerii de vedete care au decis să-şi mărească familia la o vârstă destul de avansată. Metodele alese au fost diverse, de la fertilizare in vitro, mame purtătoare, adopţii şi până la mici miracole, notează site-ul www.123mama.ro .

Pentru a concepe natural, medicii insistă ca viitoarele mame să ducă o viaţă cumpătată, să urmeze un regim alimentar sănătos, bogat în vitamina C pentru a se detoxifia şi a crea un mediu favorabil fecundării: portocale, kiwi, tomate, lămâi şi mai ales broccoli. Desigur acestea nu rezolvă problemele de infertilitate. Însă uneori natura potriveşte bine lucrurile şi înfăptuieşte minunea în pofida vârstei. Aşa cum i s-a întâmplat actriţei Alessandra Martines care a născut un băieţel la vârsta de 49 de ani.

O alta gaselnita de la Hollywood este mama purtatoare.Sunt foarte Printre cele  care au recurs, de exemplu, actriţa Sarah Jessica Parker, prin care i-a avut pe gemenii Marion Loretta Elwell şi Tabi­tha Hodge în iunie 2009, sau mai recent protagonista din serialul Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo, care a devenit mămică la 47 de ani prin aceeaşi metodă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X