Cu toate ca majoritatea femeilor se gandesc la nastere pana la 35 de ani, o serie de vedete internationale sfideaza cutumele naturii si dau nastere micutilor dupa varsta de 40 de ani.

Janet Jackson se alătură astfel unei galerii de vedete care au decis să-şi mărească familia la o vârstă destul de avansată. Metodele alese au fost diverse, de la fertilizare in vitro, mame purtătoare, adopţii şi până la mici miracole, notează site-ul www.123mama.ro .

Pentru a concepe natural, medicii insistă ca viitoarele mame să ducă o viaţă cumpătată, să urmeze un regim alimentar sănătos, bogat în vitamina C pentru a se detoxifia şi a crea un mediu favorabil fecundării: portocale, kiwi, tomate, lămâi şi mai ales broccoli. Desigur acestea nu rezolvă problemele de infertilitate. Însă uneori natura potriveşte bine lucrurile şi înfăptuieşte minunea în pofida vârstei. Aşa cum i s-a întâmplat actriţei Alessandra Martines care a născut un băieţel la vârsta de 49 de ani.

Citește și: Covorul roşu de la Globurile de Aur s-a transformat într-un adevărat podium de modă. Ce actriță a stârnit comentarii

O alta gaselnita de la Hollywood este mama purtatoare.Sunt foarte Printre cele  care au recurs, de exemplu, actriţa Sarah Jessica Parker, prin care i-a avut pe gemenii Marion Loretta Elwell şi Tabi­tha Hodge în iunie 2009, sau mai recent protagonista din serialul Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo, care a devenit mămică la 47 de ani prin aceeaşi metodă.