„MAMA Modei Românești”, de URGENȚĂ la spital. În ultima perioadă, starea de sănătate a Zinei Dumitrescu este tot mai precară, motiv pentru care, aceasta a ajuns de urgență la spital.

Medicul Ioan Casian a oferit detalii despre starea în care se află Mama Zina, fosta creatoare de modă, în vârstă de 82 de ani: „A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum. Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare.

Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul… A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, a spus medicul Ioan Casian, la „Agenția VIP”.