Mama Mălinei Olinescu: „Cred că sufletul ei şi-a găsit liniştea”

Mama Mălinei Olinescu: „Cred că sufletul ei şi-a găsit liniştea”
Mama Mălinei Olinescu: "Cred că sufletul ei şi-a găsit liniştea"

Se împlinesc doi ani de la moartea cântăreței Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru. Așa cum cer obiceiurile creștine, Doina Spătaru i-a făcut Mălinei Olinescu parastasul de doi ani.

A fost o slujbă normală de pomenire la biserică, am făcut colivă şi tot ce e tradiţional, apoi am împărţit la mormântul Mălinei. Vreau ca sufletul ei să-şi găsească liniştea… Nu îi voi face colivă doar şapte ani, aşa cum obişnuieşte toată lumea, ci din şase în şase luni, până în ultima zi a vieţii mele. Este o durere pe care o voi purta cu mine toată viaţa. Mi-e dor de Mălina… Am visat-o frumos şi cred că sufletul ei şi-a găsit liniştea”, a declarat Doina Spătaru pentru Ziarul Ring.

Drama familie și a prietenilor Mălinei Olinescu a fost accentuată, în zilele care au urmat morții sale, de faptul că Biserica a refuzat să îi facă o slujbă obișnuită și, în schimb, i s-a făcut o slujbă pentru sinucigași. În urmă cu doi ani, pe 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu (37 de ani) a murit după ce a căzut de la balconul blocului său. Inițial, s-a stabilit că moartea acesteia a fost o sinucidere: suferea de depresie și se certase cu iubitul, căruia îi trimisese mesaje ce indicau sinuciderea. Ulterior, medicii legiști nu au oferit argumente care să susține sinuciderea. Mălina Olinescu luase, în noaptea respectivă, medicamente puternice ale căror efecte secundare pot fi și halucinațiile.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X