Mama lui Meghan Markle, CRITICATA DUR de Iulia Albu: „Moartea clinică a modei…” Un DETALIU a scos-o din minti pe SPAIMA MODEI romanesti

Mama lui Meghan Markle, CRITICATA DUR de Iulia Albu: „Moartea clinică a modei…” Un DETALIU a scos-o din minti pe SPAIMA MODEI romanesti
Mama lui Meghan Markle, CRITICATA DUR de Iulia Albu: "Moartea clinică a modei..." Un DETALIU a scos-o din minti pe SPAIMA MODEI romanesti

Parada ținutelor de la nunta prințului Harry cu actrița Meghan Merkle a fost sarea și piperul evenimentului.

Celebrități și persoane marcante din întreaga lume și-au dat silința să arate ”ca un milion de dolari”, iar revistele de modă au taxat orice mișcare greșită sau nepotrivită cu protocolul regal.

Asa cum era de asteptat, nici Iulia Albu nu putea trece peste acest eveniment fara sa isi spuna opiinile, asa ca a analizat atent micile greseli vestimentare ale invitatilor.

Se pare ca cele mai mari critici i-au fost aduse mamei lui Meghan Markle, despre care Iulia Albu a afirmat ca a facut o gafa monumentala in momentul in care a optat sa isi pastreze piercingul in cadrul unui eveniment atat de strict.

„Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranță, un loc de cinste l-ar avea piercingul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol și nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict,” a scris Iulia Albu, conform Click. 

Nici Regina Elisabeta aII-a nu a scapat de criticile Iuliei Albu! Fashion editorul este de parere ca Regina a purtat o rochie verde, comuna, care s-ar fi inacadrat mult mai bine la alte ocazii.

„Să ne întoarcem puțin la nunta regală și mai ales la apariția Reginei care, din punctul meu de vedere, a fost extrem de ternă și de previzibilă. Iarăși verde și o rochie extrem de urâtă, mult mai potrivită pentru zi. În asemenea situații chiar nu contează cât de nobil ești, atâta timp cât nu ai un stilist pe măsură. Nu vă închipuiți că Regina ar trebui să apară cu o farfurie zburătoare pe cap sau îmbrăcată în 5 cămăși, însă consider că lucrurile ar fi putut sta mult mai bine decât s-a întâmplat”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X