Mama Lorei a murit in urma cu cateva zile! Artista este devastata de durere, mai ales ca avea o legatura speciala cu femeia care i-a dat viata.

Artista a incercat sa mentina vie amintirea mamei sale, cat si iubirea pe care si-au purtat-o. Vedeta a postat un mesaj emotionant pe care mama ei i l-a scris, cu putin timp inainte de a muri.

Dumnezeu ne-a adus impreuna, suntem un “tot”

“Ca sa respect adevarul istoric, ai fost un bebe destul de linistit, ai inceput sa te agiti dupa 3 noaptea iar cand s-a facut lumina afara ai hotarat sa ma convingi ca vei scoate nasul la soare :) n-am fost prea agitata, imi frecam spatele ca sa mai atenuez durerea, am fost organizata, am aranjat cu un vecin sa ma duca cu masina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut si de faza cu sala de travaliu, fara urlete jenante, iar la 10,30 cand ti-am auzit piuitul m-am linistit complet…erau altii in jur care incepusera agitatia:) prioritatea imediata era papica, ori eu n-aveam ce sa-ti dau….ai fost alaptata de o alta mamica din salon pana am avut eu lapte…urmatoarea grija a fost numele…alt circ, alta batalie pe care am castigat-o :) cum-necum, mi-au cam iesit treburile asa cum am vrut, si ma gandesc acum ca Dumnezeu m-a ajutat pentru ca am fost rezonabila, n-am cerut imposibilul…si cu siguranta tot Dumnezeu ne-a adus impreuna, suntem un “tot” destinat sa faca bine in viata asta, atat cat se poate si cui merita….sa imprastiem iubire acolo unde e teren fertil, si unde nu mai pot eu, sa fii tu ! Putere iti doresc si ganduri bune, protectie divina si ajutor neconditionat de la cei ce te iubesc! Stiu ca vei fi cu siguranta un OM adevarat!” – Mama, 23 iul 2019

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

https://www.instagram.com/p/B78kmBXHVec/