}

Mama Laurei Stoica, DESTAINURI TULBURATOARE la 12 ani de la MOARTEA fiicei sale: „Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe…”

Mama Laurei Stoica, DESTAINURI TULBURATOARE la 12 ani de la MOARTEA fiicei sale: „Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe…”
Mama Laurei Stoica, DESTAINURI TULBURATOARE la 12 ani de la MOARTEA fiicei sale: "Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe..."

Durere si dor fara margini pentru familia si prietenii Laurei Stoica. Mama artistei cunoaste acest lucru mai bine ca oricine. De cand copila ei s-a stins, nu a existat o noapte in care sa nu adoarma cu gandul la ea.

Daca firul vietii ei nu s-ar fi curmat in tragicul accident din 9 martie 2006, talentata cantareata ar fi implinit 51 de ani.

Insarcinata fiind, artista si-a gasit sfarsitul alături de logodnicul sau intre fiarele contorsionate ale unui Renault Clio. Laura Stoica este inmormnntata la Cimitirul Bellu, alaturi de Cristian, cel care i-a fost iubit si urma sa devina tatal copilului ei.

In ciuda faptului ca au trecut multi ani de la moartea fiicei sale, mama Laurei Stoica inca isi aduce aminte cu durere de cumplita tragedie care i-a marcat viata: „Cei 12 ani fără Laura, au trecut așa pur și simplu. În permanență îmi aduc aminte de ea, realizez că nu mai printre noi, regret, dar nu pot schimba nimic. Nu  pot să spun decât: Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe, să fac ceea ce trebuie să fac eu. Să-mi îndeplinesc și eu destinul meu. Ea și l-a împlinit pe al ei. Asta a fost”, – a transmis mama Laurei Stoica, potrivit Unica.

„Nu știu cum am trecut peste moartea Laurei. Puterea lui Dumnezeu este foarte mare. Pur și simplu, nu am realizat ce se întâmplă. Și în momentul în care îmi venea în minte întrebarea „De ce, Doamne?”, îmi spuneam „Doamne, tu știi, tu știi de ce a trebuit să se întâmple așa. Și asta e, așa am luat-o. Iar mai târziu am avut ocazia să citesc câteva cărți din care am înțeles că există un destin pentru fiecare. Și în momentul în care l-am împlinit, nu contează cât de sănătoși suntem, în ce condiții suntem, ceva trebuie să apară.

Destinul aranjează lucrurile în așa fel încât acel om să poată să plece. Și după ce am înțeles asta, sunt liniștită, pentru că știu că acolo unde este, e bine. Și dacă eu m-aș crampona de chestia asta, simt că aș fi egoistă pentru că aș vrea (să fie altfel) pentru binele meu, nu pentru binele ei. Ea a ales binele ei. Mulțumesc mult lui Dumnezeu că a adus în calea mea oameni care m-au ajutat să înțeleg lucrurile astea”, a mai spus Elena Stoica.

Laura Stoica s-a lansat in muzica in 1990, la Festivalul de la Mamaia, unde a castigat premiul I la sectiunea de interpretare cu melodia „Da, Doamne, cantec” si trofeul acelei prime editii de dupa Revolutie. Un an mai tarziu a fost declarata cea mai buna solista pop-rock pe care a dat-o Romania si una dintre cele mai puternice si originale, iar melodia „Un actor grabit”, compusa de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasa piesa anului.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X