Mama Cristinei Țopescu nu-i va respecta ultima dorință. Mama regretatei jurnaliste a dezvăluit azi unde va sta urna cu rămășițele fiicei sale. Câțiva dintre prietenii Cristinei Țopescu au povestit ce și-ar fi dorit, de fapt, aceasta să se întâmple cu cenușa ei, după incinerare.

Mama Cristinei Țopescu a mărturisit în cadrul unui interviu oferit înainte să intre în capela în care a fost depus sicriul cu trupul fiicei sale că, după ceremonia de incinerare, urna cu cenușă va fi așezată într-un cavou din Cimitirul Bellu din Capitală.

Cristina Țopescu și-a dorit să moară în somn

Citește și: Stefan Banica Jr., violent cu sotia sa?! Lavinia Parva: Este foarte greu

“Dienușa, eu vreau să mor cu cățeii, în somn. Nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc. Și să fiu cu copiii mei”, a mărturisit Diana, una dintre prietenele și vecinele regretatei vedete.

Prietenii fostei prezentatoare au spus că ea şi-ar fi dorit ca cenuşa sa să fie aruncată în mare, relatează Știrile Pro TV.

În urma expertizei efectuate de medicii de la INML, s-a stabilit faptul că fosta prezentatoare a murit în urmă aproape trei săptămâni – cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. Mai mult, Cristina Țopescu a fost ultima dată activă pe WhatsApp în ziua de sâmbătă, 28 decembrie 2019

Funerariile vor avea loc mâine, 16 ianuarie, la ora 13:00 la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești din București.