Mama Antoniei a cedat și a spus totul despre relația ei cu fiica Antoniei! „Vine cu brațele deschise la mine și zice…”

Mama Antoniei a cedat și a spus totul despre relația ei cu fiica Antoniei! „Vine cu brațele deschise la mine și zice…”
Mama Antoniei a cedat și a spus totul despre relația ei cu fiica Antoniei! „Vine cu brațele deschise la mine și zice...”
Autor:

Mama Antoniei a cedat și a spus totul despre relația pe care o are cu nepoata ei, Maya! Antonia face mari sacrificii pentru a petrece timp alături de fiica ei, care în prezent este în custodia tatălui, Vicenzo Castelano, care locuiește în Italia.

Iubita lui Alex Velea și Vicenzo Castelano încearcă să păstreze o relație de prietenie de dragul fetiței lor, însă tensiunea este foarte mare.

Mama Antoniei, Alice Iacobescu, a mărturisit că ea și fiica ei merg des în Italia să-și viziteze nepoata, pe Maya, care se află în custodia tatalui, iar pentru a o vedea, mama si bunica merg periodic în Italia

“Maya este un copil foarte bun, e foarte sufletista si e atasata de toata lumea, de la mamica ei pana la fratiorii sai cu care vorbeste tot timpul pe whats’app, pe skype, unde te poti vedea. E atasata si de mine. Cand merg la ei parca o vad cum vine cu bratele deschise la mine si zice :”Nonna!” si ma ia in brate. Da, Nona imi spune, potrivit evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Nu am inteles care este relatia bunicii cu nepoata, dar am descoperit (din poza) ca bunica este cea care a lasat mostenire frumusetea, Antoniei. Alice, esti frumoasa foooc!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X